Cazare ieftina Insula Brac, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Insula Brac

Cauta cazare in Insula Brac

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Insula Brac si nu numai.
 
Booking.com
 

Bluesun Hotel Bonaca - All Inclusive Cazare ieftina Insula Brac

Hotelul Bluesun Bonaca se afla la 150 de metri de cea mai apropiata plaja si la 10 minute de mers pe jos de faimoasa plaja Zlatni Rat (Cornul de Aur). Ofera serviciu all inclusive cu 5 mese si gustari, inchirieri gratuite de biciclete si 1 ora gratuita de tenis in fiecare zi. Exista si WiFi gratuit.

Serviciul all inclusive include bufet bogat de mic dejun, pranz si cina, precum si gustari dupa-amiaza si la miezul noptii si bauturi intre orele 10:00-00:00. De asemenea, sunt disponibile cocteiluri racoritoare si divertisment in timpul zilei si seara, inclusiv muzica live.

Hotelul Bluesun Bonaca este un complex de pavilioane, inconjurat de pini mediteraneeni. Cladirea principala include restaurantul, iar langa se gaseste o piscina in aer liber a carei terasa... citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Insula Brac, Hoteluri Insula Brac, Cazare ieftina Insula Brac, Oferte Insula Brac, Hotel Insula Brac, Camere de hotel Insula Brac, Apartamente in Insula Brac.