Cazare ieftina Peninsula Pilion, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home Orase Cazare ieftina Peninsula Pilion

Cazare in Peninsula Pilion

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Peninsula Pilion si nu numai.
 

Xenia Palace Portarias Cazare ieftina Peninsula Pilion

Hotelul Xenia Palace Portarias, cu vedere la oraºul Volos, la Golful Pagasetic ºi la muntele Centaurilor, a fost complet renovat. Acesta oferã un club de sãnãtate-spa, o piscinã în aer liber, un teren de joacã, o parcare gratuitã ºi camere cu acces gratuit la internet Wi-Fi.

Oaspeþii pot începe ziua savurând un mic dejun copios în stil tradiþional la Restaurantul Belvedere. Acesta include produse locale ºi sortimente organice. Cafeneaua-bar La Veranda, cu vedere superbã la împrejurimi, serveºte preparate cu arome unice, inspirate din bucãtãria tradiþionalã ºi mediteraneanã.

Hotelul Xenia Palace Portarias este situat la intrarea în localitatea Portaria, la doar 5 minute de mers pe jos de piaþa principalã. Acesta se aflã... citeste mai mult

Despotiko Cazare ieftina Peninsula Pilion

Gazduit intr-un conac din secolul al XIX-lea, renovat, hotelul de design Despotiko este situat in centrul pitoresc al localitatii Portaria. Acesta ofera camere decorate individual, luxoase, cu privelisti la Muntele Pelion sau Golful Pagasitikos.

Camerele de la Despotiko dispun de TV LCD prin cablu si acces gratuit la Wi-Fi. Baile de marmura sunt prevazute cu articole de lux, papuci si halate de baie. Unele sunt dotate cu semineu.

Un mic dejun traditional tip bufet este servit in fiecare dimineata, oferind placinte de casa si produse locale de patiserie. Un loc de joaca pentru copii este disponibil in incinta. Oaspetii se pot bucura de bauturi racoritoare in curtea interioara de piatra, sub platan.
citeste mai mult

Tag: Cazare Peninsula Pilion, Hoteluri Peninsula Pilion, Cazare ieftina Peninsula Pilion, Oferte Peninsula Pilion, Hotel Peninsula Pilion, Camere de hotel Peninsula Pilion, Apartamente in Peninsula Pilion.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.