Cazare ieftina Sierra Nevada, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
Home / Orase / Cazare ieftina Sierra Nevada

Cauta cazare in Sierra Nevada

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Sierra Nevada si nu numai.
 
Booking.com
 

Hospes Palacio de los Patos - Granada Cazare ieftina Sierra Nevada

Amplasat într-un palat din secolul al XIX-lea, la 650 de metri de Catedrala din Granada, acest frumos hotel de lux oferã un centru spa. Clãdirea protejatã de UNESCO are o grãdinã cu fântâni în stil arab.

Camerele elegante de la Palacio de los Patos au un design contemporan, pãstrând în acelaºi timp decorul original al acestei proprietãþi istorice.

Toate camerele au aer condiþionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit ºi podele din lemn, un seif ºi un minibar, precum ºi baie proprie cu un uscãtor de pãr, halat de baie ºi papuci. Wi-Fi este disponibil pentru o taxã suplimentarã.

Centrul spa al hotelului include o saunã, baie turceascã ºi piscinã interioarã. Puteþi beneficia de masaj ºi de diferite... citeste mai mult

Hotel Universal Granada Cazare ieftina Sierra Nevada

Este amplasat la 400 de metri de Catedrala din Granada si ofera camere moderne, prevazute cu aer conditionat, decorate simplu si modern.

Hotelul este situat la 2 minute de mers pe jos de cele mai populare magazine si baruri specializate in sortimente de tapas din Granada. Celebrul cartier Albaicin se afla la doar 700 de metri distanta.
citeste mai mult

 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Cazare Sierra Nevada, Hoteluri Sierra Nevada, Cazare ieftina Sierra Nevada, Oferte Sierra Nevada, Hotel Sierra Nevada, Camere de hotel Sierra Nevada, Apartamente in Sierra Nevada.