Mancare specifica Sierra Nevada
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Sierra Nevada nu trebuie evitata sub nicio forma!Mancarea din Sierra Nevada este grea, dar gustoasa, caracterizata prin ingredientele si retetele traditionale. Bucatoria locala reprezinta in sine o atractie turistica.
Temperaturile scazute in timpul iernii, agricultura traditionala si efectivele de animale existente in zona, precum si accesul dificil la multe dintre localitatile din regiune au fost decisive in conturarea retetelor sale bogate in calorii. Bucataria din Sierra Nevada este definita prin mancaruri precum musaca, tocanite si supe, iar carnea joaca, de asemenea, un rol important. Iata mai jos cateva exemple de mancaruri traditionale:
- supa de migdale si Grenadine;
- tocana de fasole si spanac;
- supa Maimones, cu usturoi prajit, paine si oua batute;
- supa din ardei rosu, cu sardine si ardei rosu uscat, fiert, fragmentat si facut piure;
- terci din cereale
- supa de naut si grau.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la
