Cazare ieftina Troia, hoteluri ieftine, REDUCERI de pana la 60%
  Orase Cazare ieftina Troia

Cazare in Troia

Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Troia si nu numai.
 

Buyuk Truva Hotel Canakkale Cazare ieftina Troia

Buyuk Truva Hotel Canakkale este situat in centrul localitatii Canakkale, chiar la mare si aproape de magazine, cafenele si restaurante. Orasul antic Troia se afla la scurta distanta de mers cu masina de la hotel.

La doar 3 kilometri de Aeroportul Canakkale, hotelul ofera camere confortabile si bine amenajate, care sunt echipate cu facilitati moderne. Doua dintre camere sunt special concepute pentru oaspeti cu handicap.

Amplasat la parter, cu vedere spre Marea Marmara, restaurantul principal ofera o selectie de mancaruri turcesti si internationale, in imprejurimi relaxate.
citeste mai mult

Hotel Helen Park Cazare ieftina Troia

Situat central in Canakkale, la doar 60 de metri de terminalul de feriboturi, hotelul Helen Park ofera camere elegante, cu Wi-Fi gratuit. Micul dejun bogat tip bufet este servit in sala de mese moderna.

Camerele dotate cu aer conditionat ale hotelului Helen Park sunt amenajate in culori pamantii, cu pardoseala din lemn si draperii. Sunt prevazute standard cu TV LCD si seif. De asemenea, au baie privata cu papuci si uscator de par.

Exista cafenele, restaurante si magazine la mai putin de 3 minute de mers pe jos de hotel. Personalul receptiei este disponibil nonstop si poate oferi informatii cu privire la castelul Kilitbahir, aflat la 3 km. Aeroportul din Canakkale este la 4 km de hotel.
citeste mai mult

Tag: Cazare Troia, Hoteluri Troia, Cazare ieftina Troia, Oferte Troia, Hotel Troia, Camere de hotel Troia, Apartamente in Troia.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.