Mancare specifica Troia
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Troia nu trebuie evitata sub nicio forma!Turcia este un adevarat paradis pentru gurmanzi, oferind o experienta de neuitat prin combinatiaexcelenta a gusturilor.Legumele cele mai frecvent folosite sunt: vinetele, ceapa, capia verde, fasolea, rosiile, usturoiul,castravetele si lintele. Salatele de legume sunt cele mai gustoase, daca se condimenteaza cu ulei de masline, lamaie si iaurt cu usturoi.Printre fructe se numara: strugurii, pepenele galben, ciresele, lamaia, smochinele, piersicile, precum si diferite seminte ca alunele, pistacia, nuca, migdalele si samanta de brad.
Cele mai utilizate condimente sunt frunza de patrunjel, menta, cimionul, borsul, boia, etc.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la