Hoteluri in Tara Galilor, Cazare ieftina Tara Galilor - TravelEuropa.ro
Home / Tari / Hoteluri in Tara Galilor
Travel Europa va prezinta cele mai bune oferte de cazare ieftina in hotelurile din Tara Galilor si nu numai.
 
Cazare Tara Galilor

Best Western Plus - Maldron Hotel Cardiff

Cazare Tara Galilor

Cu un bar si un restaurant elegant, Maldron Hotel Cardiff ofera camere moderne, cu Wi-Fi gratuit. Hotelul este adiacent Garii Centrale din Cardiff, iar Stadionul Millennium se afla la 300 de metri distanta.

Camerele cu aer conditionat la Hotelul Maldron au o baie de lux si o zona de relaxare. Toate camerele ofera un birou si TV cu ecran plat, iar facilitati de ceai si cafea sunt, de asemenea, puse la dispozitie.

Stir Bar serveste o gama de bauturi si gustari într-un cadru contemporan. Restaurantul Maldron are un meniu si o lista de vinuri internationale, iar mic dejunuri englezesti complete sunt servite zilnic.

Situat în centrul plin de viata din Cardiff, Maldron Hotel este la o plimbare de 5 minute de magnificul Castel Cardiff. Centrul comercial St David’s este la 500 de metri distanta, iar Cardiff International Arena se afla la o plimbare de 5 minute.

Cazare Tara Galilor Verifica preturile »
Cazare Tara Galilor

Radisson Blu Hotel, Cardiff

Cazare Tara Galilor

In inima centrului orasului, Radisson Blu Hotel cu 21 etaje ofera vederi panoramice la oras, camere cu aer conditionat si Wi-Fi gratuit. Hotelul este aproape de gara Cardiff.

Radisson Blu Hotel Cardiff este la distanta de mers pe jos de Cardiff International Arena, Millenium Stadium si complexul comercial St David´2.

Camerele de lux la Radisson Blu au televizoare cu ecran plat si seifuri pentru laptop. Hotelul ofera room service timp de 24 de ore.

Elegant si modern, restaurantul-bar al hotelului serveste mâncare autentica italiana, vinuri minunate si cocktailuri clasice.

Cazare Tara Galilor Verifica preturile »
Mai jos gasiti restul ofertelor de cazare din Tara Galilor
Compara si rezerva camere de hotel la cel mai mic pret, Click aici!»
Cazare Tara Galilor, Hoteluri Tara Galilor, Cazare ieftina Tara Galilor, Oferte Tara Galilor, Hotel Tara Galilor, Camere de hotel Tara Galilor, Apartamente in Tara Galilor.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne