Mancare specifica Parma
O vacanta de neuitat presupune ca turistul sa interactioneze cat mai mult posibil cu localnicii, luand parte la activitatile si obiceiurile cumunitatii. Iar mancarea traditionala din Parma nu trebuie evitata sub nicio forma!Parma este renumit pentru produsele alimentare sale si traditie bogata gastronomice: Parmigiano Reggiano branza (de asemenea produsa in Reggio Emilia), Prosciutto di Parma (sunca de Parma). Parma sustine de mai multe feluri de mancare paste umplute ca "tortelli d'erbetta" si "anolini in bulion".
In 2004, Parma a fost numit sediul Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara (EFSA). Parma are de asemenea, doua companii multinationale alimente, Barilla si Parmalat si un turism sectorul alimentar reprezentat de Parma Golosa si Valea alimentara.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la
