Drumul inaltimilor Rinului din Bingen, obiective turistice Bingen
Home Orase Obiective turistice Bingen Drumul inaltimilor Rinului

Drumul inaltimilor Rinului, Bingen

Obiective turistice Bingen

Doua drumuri se intind de-a lungul Rinului: B-42 (in partea estica) si B-9 (in partea vestica). Cele mai spectaculoase privelisti de pe inaltimi pot fi admirate de pe drumurile cunoscute ca Loreley-Burgenstrasse (in partea estica) de la Kaub pana la Loreley si Kamp-Bornhofen; sau Rheingoldstrasse (in partea vestica), de la Rheindiebach pana la Rhens.

Rheinhohenweg (Drumul inaltimilor Rinului) le ofera excursionistilor aceleeasi privelisti minunate, incluzand expeditii in satele din imprejurimi. Aceste trasee marcate se intind intre Oppenheim, pe valea Rinului, si Bonn, pe o distanta de 240 km si intre Wiesbaden si Bonn-Beuel pe o distanta de 272 km.

Cel mai lung traseu pentru expeditii este Rheinsteig, de la Wiesbaden la Bonn, pe partea dreapta a Rinului. Inaugurat la sfarsitul lui 2005, consta in 320 km de carari bine marcate care ofera totul, de la plimbari usoare pana la trasee provocatoare, asemanatoare cu cele din Alpi. Drumurile necirculate de-a lungul podgoriilor si a malurilor fluviului sunt rute minunate atat pentru excursionisti, cat si pentru ciclisti.

Bilete de avion spre Bingen:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Drumul inaltimilor Rinului:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne