Muzeul din Delphi din Delphi, obiective turistice Delphi

Muzeul din Delphi , Delphi

Obiective turistice Delphi

Renovat recent, reprezinta un loc important al oricarei vizite aici. Comorile sale, raportate la marimea acestuia, rivalizeaza cu cele descoperite pe Acropolele Atenei.

Piesa cea mai cunoscuta si mai impresionanta este o statuie de bronzdenumita „Conducatorul de car”. Comandata pentru a sarbatori o victorie importanta inintrecerile de care din cadrul Jocurilor Pythice din 47 i.Hr., a fost descoperita in timpul sapaturilor din 1896. Statuia in marime naturala pare extrem de grea, dar impresia aceasta este creata de perspectiva falsa pe care i-a conferit-o sculptorul, deoarece statuia trebuia agatata la inaltime, intr-un car, pentru a fi admirata doar de dedesubt.

Cel de-al doilea exponat ca importanta este o sculptura sub numele de „Trei dansatoare”, despre care secrede ca ar fi constituit suportul unui trepod pe care aseza Pythia in timp ce facea profetiile.

Tot in Muzeu vei gasi si ramasitele taurului in marime naturala, acoperit cu foite de argint si aur, datand din secolul VI i.Hr.

Bilete de avion spre Delphi:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Muzeul din Delphi :
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne