Obiective turistice Peninsula Pilion, de vizitat in Peninsula Pilion, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Peninsula Pilion, Grecia

Obiective turistice Peninsula Pilion, Grecia

 
Vacanta in Peninsula Pilion?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Conform legendelor, Peninsula Pilion este locul in care zeii greci veneau pentru relaxare, mancare si bautura. Astazi, aici vin grecii moderni pentru exact aceleasi lucruri, urmati de un numar din ce in ce mai mare de turisti informati.

Printre principalele atractii ale zonei se numara plaje, sate de munte traditionale, paduri, trasee de drumetii, livezi, dar si fructe si legume din abundenta, responsabile pentru gastronomia locala, excelenta si deosebita.

In mitologia greaca, Pilion era patria centaurilor, creaturile cu tors si cap omenesc si cu trup de cal, cunoscute pentru apucaturile lor depravate. Exceptia era inteleptul si bunul centaur Chiron, care i-a fost maestru tanarului Iason.

Ajuns la maturitate, Iason a pornit in cautarea faimoasei lani de aur, pentru a putea apoi sa isi revendice regatul. Insotit de argonauti, acesta a pornit in aventura sa eroica din orasul Volos, poarta de acces catre Pilion.

 

De vizitat in Peninsula Pilion

Peninsula Pilion obiective turistice, Ce poti vizita in Peninsula Pilion, Top obiective Peninsula Pilion, Top atractii Peninsula Pilion, Peninsula Pilion locuri de vizitat, Locuri de vizitat Peninsula Pilion, Locuri de vizitat in Peninsula Pilion, Peninsula Pilion atractii turistice, Peninsula Pilion de vizitat, De vizitat in Peninsula Pilion, Ce vizitam in Peninsula Pilion, Top atractii turistice Peninsula Pilion, Top obiective turistice Peninsula Pilion, Peninsula Pilion ghid turistic, Calatorii in Peninsula Pilion.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne