Obiective turistice Peninsula Pilion, atractii turistice Peninsula Pilion, Grecia.
  Orase Obiective turistice Peninsula Pilion, Grecia

Obiective turistice Peninsula Pilion

, Grecia
Publicat la: 2012-06-12

Conform legendelor, Peninsula Pilion este locul in care zeii greci veneau pentru relaxare, mancare si bautura. Astazi, aici vin grecii moderni pentru exact aceleasi lucruri, urmati de un numar din ce in ce mai mare de turisti informati.

Printre principalele atractii ale zonei se numara plaje, sate de munte traditionale, paduri, trasee de drumetii, livezi, dar si fructe si legume din abundenta, responsabile pentru gastronomia locala, excelenta si deosebita.

In mitologia greaca, Pilion era patria centaurilor, creaturile cu tors si cap omenesc si cu trup de cal, cunoscute pentru apucaturile lor depravate. Exceptia era inteleptul si bunul centaur Chiron, care i-a fost maestru tanarului Iason.

Ajuns la maturitate, Iason a pornit in cautarea faimoasei lani de aur, pentru a putea apoi sa isi revendice regatul. Insotit de argonauti, acesta a pornit in aventura sa eroica din orasul Volos, poarta de acces catre Pilion.

Bilete de avion spre Peninsula Pilion:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Peninsula Pilion:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Peninsula Pilion:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Peninsula Pilion - Long: 22.933275, Lat: 39.364487

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Peninsula Pilion, atractii turistice Peninsula Pilion, de vizitat in Peninsula Pilion, obiective Peninsula Pilion, atractii Peninsula Pilion, turism Peninsula Pilion.